Rezervacija Transfera

KORAK 1: Izaberite za uslugu „Kombi i bus prevoz“, u polje „PREUZIMANJE“ iz padajućeg menija izaberite grad iz kog započinje Vaš transfer, tačnu adresu ćete nam dati naknadno. Za polje „DESTINACIJA“ je isti postupak kao i za polje „PREUZIMANJE“, zatim izaberite datum transfera, a vreme transfera će izaći automatski. Na kraju pritisnite polje „Izračunati cenu“. 

KORAK 2: Ispod slike vozila je plavo polje sa cenom u kome se nalazi belo polje u kome treba da izaberete broj odraslih putnika. Odrasli putnici su svi putnici koji će u trenutku putovanja imati više od 12 godina. Na kraju ovog koraka pritisnuti na taster „REZERVIŠI SADA“

KORAK 3: Popunite ime i prezime jednog od putnika u polje „Puno ime“, a u polja predviđena za to upišite broj telefona i email adresu. Kada ste to uradili izaberite način plaćanja koji Vam odgovara. Pre nego što pritisnete polje „REZERVIŠI“ obavezno štiklirajte na kvadratić pored teksta „Prihvatam Uslove korišćenja“. Ovaj isti postupak je i za povratnu vožnju. Putnici koji rezervišu za decu ispod 12 godina, treba za njih da urade posebnu rezervaciju ukoliko je u cenovniku predviđeno da deca ostvaruju popust.

City Transfer 70 d.o.o.

Podaci