Rezervišite kombi prevoz

Beograd - Budimpešta
samo 40 €

Sva naša vozila ispunjavaju najviše bezbednosne standarde, pouzdana su, čista i uvek dobro održavana.

Postanite naš stalni korisnik usluga

Najpovoljnije cene

Započnimo putovanje!

PO OSOBIBeogradNovi SadSubotica
jedan pravac40 €40 €40 €
povratna karta80 € 80 €80 €

Dajemo sve od sebe za naše klijente

Nudimo vam po povoljnim cenama prevoz kombi vozilima na relaciji Beograd – Budimpešta – Beograd preko Novog Sada i Subotice. Ovaj transfer se za putnike iz Beograda obavlja po sistemu od vrata do vrata, za naše drage putnike sa železničke stanice, a u Subotici je to hotel “Patria”.

Zbog mnogobrojnih prednosti koje pruža, ovaj vid prevoza je postao veoma popularan i veoma tražen od strane naših klijenata. U Budimpešti se putnici prvo ostavljaju na aerodromu (ukoliko ih ima), a onda se po potrebi i željama putnika odlazi na adrese u gradu.

Prednosti putovanja sa nama

Pešta 5

Rezervacija Transfer Budimpešta

Polazak iz Beograda je ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom između 05:00 i 06:00 sati sa kućne adrese, a takođe je moguće rezervisati i polazak iz Novog Sada (Ž. Stanica) ili Subotice (Hotel „Patria“).

Polazak iz Budimpešte je planiran za oko 15:00 časova sa željene adrese u Budimpešti.

Molim Vas da ispunite formu rezervacije i kliknete na taster „POŠALJI“. Mi ćemo obraditi Vaš zahtev za rezervaciju i poslati Vam potvrdu transfera na email adresu. Ukoliko ne dobijete odgovor na email u roku od 3-4 sata molim Vas da nas kontaktirate telefonom.

Transfer možete takođe rezervisati i klikom na taster „REZERVACIJE“ ali ako Vam je lakše možete popuniti ovu jednostavnu booking formu.

CENA TRANSFERA DO ILI OD BUDIMPEŠTE IZNOSI 40 € PO OSOBI U JEDNOM PRAVCU

City Transfer 70 d.o.o.

Podaci