Kombi prevoz Beograd - Beč
samo 55 €

Prevoz modernim kombi vozilima novije proizvodnje sa željene adrese u Beogradu do željene adrese u Beču. Prevoz iz Novog Sada ili Subotice je sa unapred utvrđene lokacije do željene adrese u Beču.

drive 3

pružićemo vam najbolje od nas

Najbolja usluga u Srbiji

U našoj ponudi se nalazi prevoz mini busevima (kombi vozilima) iz Beograda, Novog sada ili Subotice do glavnog grada Austrije – Beča. Prevoz ovog tipa je veoma popularan zbog kraćeg putovanja, kraćeg zadržavanja na graničnim prelazima, udobnosti i sveukupno daleko bolje i kvalitetnije usluge. Prevoz od/do Beograda se obavlja sa ili do željene adrese, iz Novog Sada je polazak sa železničke stanice kod plave lokomotive, a iz Subotice ispred hotela “Patria”.

Prednosti putovanja sa nama

Cenovnik se odnosi za kombi prevoz do ili od Beča do ili od navedenih gradova u tabeli

Cenovnik Beč

 BeogradNovi SadSubotica
1 Pravac55 €55 €55 €
Povratna110 €110 €110 €

Rezervacija Transfer Beč

Polazak iz Beograda je ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom između 05:00 i 06:00 sati sa kućne adrese, a takođe je moguće rezervisati i polazak iz Novog Sada (Ž. Stanica) ili Subotice (Hotel Patria).

Polazak iz Beča je planiran za oko 18:00 sati sa željene adrese.

Ovde možete da ispunite polja za rezervaciju i kliknete na taster „POŠALJI“. Mi ćemo obraditi Vaš zahtev za rezervaciju i poslati Vam potvrdu transfera na email adresu. Ukoliko ne dobijete odgovor na email u roku od 3-4 sata kontaktirajte nas telefonom.

Transfer možete takođe rezervisati i klikom na taster „REZERVACIJE“ ali ako Vam je lakše popunite ovu jednostavnu booking formu.

Cena transfera do ili od Beča iznosi 55 € po osobi u jednom pravcu

City Transfer 70 d.o.o.

Podaci