kombi prevoz putnika

Beograd - Bratislava
samo 50 €

Bezbedan i brz način prevoza putnika iz Beograda preko Novog Sada i Subotice do glavnog grada Slovačke po najpovoljnijim cenama

pružite nam poverenje

Pozovite nas i rezervišite Vaš transfer na vreme

Radimo najbolje što možemo za naše klijente

U našoj ponudi se nalazi prevoz mini busevima (kombi vozilima) iz Beograda, Novog sada ili Subotice do glavnog grada Slovačke – Bratislave za samo 45 € po osobi. Prevoz ovog tipa je veoma popularan zbog kraćeg putovanja, kraćeg zadržavanja na graničnim prelazima, udobnosti i sveukupno daleko bolje i kvalitetnije usluge. Prevoz od/do Beograda se obavlja sa ili do željene adrese, iz Novog Sada je polazak sa železničke stanice, a iz Subotice ispred hotela “Patria”.

City Transfer 70
drive 2

Najpovoljnija cena kombi prevoza

Započnimo zajedničko putovanje!

REZERVACIJA TRANSFER BEČ

Polazak iz Beograda je ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom između 05:00 i 06:00 sati sa kućne adrese, a takođe je moguće rezervisati i polazak iz Novog Sada (Ž. Stanica) ili Subotice (Hotel „Patria“).

Polazak iz Bratislave je planiran za oko 20:00 sati.

Ovde možete da ispunite polja za rezervaciju i kliknete na taster „POŠALJI“. Mi ćemo obraditi Vaš zahtev za rezervaciju i poslati Vam potvrdu transfera na email adresu. Ukoliko ne dobijete odgovor na email u roku od 3-4 sata kontaktirajte nas telefonom.

Transfer možete takođe rezervisati i klikom na taster „REZERVACIJE“ ali ako Vam je lakše popunite ovu jednostavnu booking formu.

CENA TRANSFERA DO ILI OD BRATISLAVE IZNOSI 50 € PO OSOBI U JEDNOM PRAVCU

City Transfer 70 d.o.o.

Podaci