Uživajte u putovanjima

Autobuski prevoz Beograd – Grčka za samo 35 €

Autobuski prevoz se organizuje do prvog (Kasandra) i drugog (Sitonija) prsta poluostrva Halkidiki ili do Olimpske regije.

Autobuski prevoz Beograd – Grčka

najpovoljnija ponuda Autobuskog prevoza iz Beograda do najpopularnijih letovališta u Grčkoj

dajemo sve od sebe za vaše zadovoljstvo

Najbolji i najpovoljniji bus prevoz do Grčke

Za letnju sezonu 2022 smo za naše turiste pripremili najpovoljniju ponudu Autobuskog prevoza iz Beograda do najpopularnijih letovališta u Grčkoj.

Autobuski prevoz se organizuje do prvog (Kasandra) ili drugog (Sitonija) prsta poluostrva Halkidiki ili do Olimpske regije.

Prvi polazak iz Beograda do poluostrva Halkidiki planiran je za 15.06.2022. i organizuje se na svakih 5 dana, a sa Halkidikija od 16.06.2022. takođe na svakih 5 dana.

Prvi polazak iz Beograda do Olimpske regije je planiran za 17.06.2022. i takođe su polasci na svakih 5 dana, a iz Olimpske regije od 17.06.2022. godine.

Polazak autobusa iz Beograda je u 17:00 sa parkinga kod Hale „Arena“.

Postoji mogućnost organizovanja prevoza iz Novog Sada ispred Železničke stanice sa vremenom polaska u 16:00 sati uz doplatu od 20 € za povratnu vožnju. Minimalni broj putnika za polazak iz Novog Sada je 10.

Mogućnost polaska putnika je i sa sledećih mesta: SMEDEREVO – MOTEL “KOLARI”, VELIKA PLANA – MOTEL “STARI HRAST”, BATOČINA – MOTEL “KOŠUTA”, JAGODINA – BEOPETROL PUMPA, ĆUPRIJA – MOTEL “RAVANICA”, PARAĆIN – MOTEL “TITO”, POJATE – MOTEL “EVROPA”, ALEKSINAC – BENZINSKA PUMPA, NIŠ – HOTEL “AMBASADOR”.

Mole se naši dragi putnici za razumevanje da nije moguće odvesti sve putnike do samog smeštaja, tako da je ostavljanje i skupljanje putnika isključivo na glavnom putu u željenom mestu.

Cenovnik

izBeogradOstala mestado 12 godina
1 Pravac35 €35 €30 €
Povratna70 €70 €60 €

Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10 € po osobi u jednom pravcu, a 20 € za povratnu vožnju. Minimalni broj putnika za realizaciju transfera iz Novog Sada je 10.

City Transfer 70 d.o.o.

Podaci